ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Εντός 1 - 4 ημερών. Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 25€. x
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Εντός 1 - 4 ημερών. Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 25€. x

Πολιτική επιστροφής

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας στο www.ahhkitchengreece.com.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων για τυχόν κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι αξιώσεις επιστροφής ή ακύρωσης αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact @ ahhkitchen .com ή συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα της αντίστοιχης χώρας . Στην απαίτηση, ο πελάτης αναφέρει τον λόγο της απαίτησης. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την απαίτηση του αγοραστή εάν οι λόγοι για την καταγγελία του θεωρούνται παράλογοι. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία το λάβατε (ως καινούργιο), χωρίς να αποσυναρμολογηθεί ή να παραβιαστεί η συσκευασία, ακριβώς πριν από την πώληση, ως πλήρη αρχική συσκευασία. Για να δεχτείτε την επιστροφή, πρέπει να εμφανίσετε τον αριθμό παραγγελίας του ατόμου που αγόρασε αρχικά το προϊόν και των οποίων οι λεπτομέρειες εμφανίζονται στον κωδικό παραγγελίας. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το αγορασθέν προϊόν και να ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων, σε δύο περιπτώσεις: 1. Σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρείας μας (λάθος προϊόν ή προϊόν με ελαττώματα ποιότητας), ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, χωρίς κόστος μεταφοράς. 2. Εάν η απόφαση του πελάτη να επιστρέψει το προϊόν δεν οφείλεται σε κανέναν από τους προαναφερθέντες αντικειμενικούς λόγους, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην τηρήσει την απαίτηση. Εάν γίνει δεκτή η καταγγελία, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα έξοδα μεταφοράς, καθώς και οποιαδήποτε διαφορά στην τιμή των προϊόντων, επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που έλαβε ο πελάτης, να είναι πλήρεις, χωρίς καμία ζημιά και στην αρχική τους συσκευασία. Αν δεν επιστραφεί εντός 14 ημερών, τότε το κατάστημά μας δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί επιστροφή χρημάτων. Κατόπιν συμμόρφωσης με τους Όρους και τις προϋποθέσεις και την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να λάβει ένα άλλο προϊόν ίσης αξίας ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή στον πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός ενενήντα (90) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή επιστροφών σε περίπτωση που η εταιρεία μας, κατά την απόλυτη κρίση της, κρίνει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή ενεργεί κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, ακόμη και αν πληρούνται και πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές . Οι όροι αυτοί δεν επηρεάζουν τα δικαιώματα των καταναλωτών που προβλέπονται από το νόμο.


ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Εάν λάβατε λάθος προϊόν, στείλτε email στο contact @ ahhkitchen .com . Συμπεριλάβετε το όνομά σας, τον αριθμό παραγγελίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια γραπτή εξήγηση και μια εικόνα του αντικειμένου που λάβατε.

Σε αυτή την περίπτωση, θα σας στείλουμε τη σωστή σειρά. Οι επιστροφές δεν θα εκδοθούν.


ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στοιχεία που δεν παραδίδονται μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία, περίσταση ή αργία.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μάθετε πόσο χρόνο θα μπορούσε να πάρει η ναυτιλία. Σκεφτείτε το κατά την παραγγελία.

Μόλις αποσταλεί μια παραγγελία, δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να επεξεργαστούμε ή να ακυρώνουμε την παραγγελία.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Θα είστε υπεύθυνοι για την καταβολή των εξόδων αποστολής με την επιστροφή των προϊόντων σας.

Τα έξοδα αποστολής είναι μη επιστρεπτέα.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο επιστροφής της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact @ ahhkitchen .com